Webdesign

Internett er ofte det første stedet man får øye på et nytt selskap gjennom reklame eller produktsøk, derfor er et godt design viktig for bedriften. I dagens samfunn ser vi at veldig mange bruker mobiltelefon og nettbrett til surfing på internett og sosiale medier. Vi utvikler såkalte responsive nettsider som er tilpasset for mobil og nettbrett.

Logodesign

Logoen er din bedrifts ansikt utad. Den skal være lett gjenkjennelig og formidle et klart budskap til dine kunder, leverandører og forretningspartnere.

Utvikling

Utviklingsprosessen kan deles inn i tre trinn. Det første trinnet består av planlegging av design og funksjon sammen med kunden, det andre trinnet innebærer selve programmeringen og testingen av siden. Det siste trinnet er evaluering av sluttproduktet om hvorvidt det lever opp til bedriftens mål og ønsker og eventuelt nye tilpasninger.

Webhotell

Vi har eget hostingsmiljø som vi alltid har kontroll over. Dette gjør at vi kan omfordele ressurser for å øke kapasiteten og unngå at systemet bryter sammen under f.eks. reklamekampanjer. Vi har redundans på våre web-servere og planlagt vedlikehold eller tekniske problemer stopper ikke driften.

Domenenavn

Det er viktig å ha et godt domenenavn for deres nettside, gjerne et som er kort og enkelt (f. eks forbokstavene til bedriftens navn). Unngå bruk av vokalene «æøå» i et domenenavn. Noen nettlesere har støtte for dette, men det kan fort oppstå andre problemer knyttet til websidens funksjonalitet og script.